Bøger/blade Home Anetavler Byg en bog Genealogi Hjælp og personlig anetavle Op Home
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share on LinkedIn Share on LiveJournal Share on Newsvine Share on Reddit Share on Stumble Upon Share via e-mail
Tavler til salg

Har du brug for hjælp.

  

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis der er spørgsmål til noget med de anetavler du finder her på hjemmesiden, bare send en mail til harris@nal-net.dk så svarer jeg hurtigst muligt.


Ønsker du at bruge en af mine anetavler men har ikke tid eller lyst til selv at udfylde den kan jeg gøre det for dig. En A3 tavle med tekstfelter vil koste 100 kr. (du sender navne og ane nr. og får en .pdf fil med en udfyldt anetavle). Filen kan deles med familie og andre interesserede og printes. Har du ikke selv en printer er det en mulighed at få det gjort i en print shop for under 20 kr. på 170-250 gr. papir eller på et bibliotek til ganske få kroner (biblioteker har dog normalt kun 90-100 gr. papir.

Vil du have hjælp til at få den printet kan jeg gøre det for 150 kr. for den første eksemplar og 25 kr. pr. stk. for de efterfølgende + forsendelse. Skal du f.eks. bruge 8 stk. vil den samlede pris være 425 kr. + forsendelse for 8 stk. udfyldte og printede anetavler samt et stk. anetavle som .pdf fil der frit kan deles og printes.


Er du interesseret i at få din egen personlige anetavle giver jeg gerne et tilbud på at lave den men her må jeg kende opgaven før jeg kan give en pris.